English English Українська Українська

Робота тимчасової депутатської комісії для вивчення ситуації з вирубкою лісу біля молокозаводу та із захороненням сміття в районі колишнього тваринницького комплексу радгоспу “Вишеньківський”

Золочівської сільської ради


Робота тимчасової депутатської комісії для вивчення ситуації з вирубкою лісу біля молокозаводу та із захороненням сміття в районі колишнього тваринницького комплексу радгоспу “Вишеньківський”

Дата публікації: 13.09.2018

10 вересня 2018 року група депутатів Гнідинської сільської ради (Анатолій Лановенко, Микола Кривошей, Володимир Соловей, Микола Галатенко, Василь Галатенко) та представник небайдужих громадян В’ячеслав Чихман зустрілись із керівництвом Вишеньківського лісництва. Причиною зустрічі стало занепокоєння громадськості, викликане вирубкою лісу праворуч від молокозаводу. В ході зустрічі лісничий Віктор Шихненко, його заступник Василь Швайко та лісівник Сергій Суржик показали всі необхідні документу, що стосуються згаданої вирубки, зробили необхідні пояснення і навіть продемонстрували частину кругляка зі згаданої ділянки. Виявилось, що працівники лісгоспу спиляли дерева вражені пожежею, яка трапилась на 45 кварталі три роки тому. Спиляні дерева справді обгорілі, сухі і вже почали трухлявіти. На звільненій ділянці працівники лісу у жовтні цього року посадять маленькі сосонки. Для цього вони мають достатню кількість власної розсади, яку депутатам теж показали. На жаль, і лісничий і його колеги підтвердили, що ефективних засобів боротьби із заростями акації сьогодні немає. Хіба-що звичайне прополювання. Але бажаючих виконувати цю роботу знайти складно. Якщо хтось із гнідинців згодиться попрацювати із сапкою, то лісництво залюбки скористається їхніми послугами. До речі, лісгосп продає для населення різні види дров. Пропозиції можна переглянути на фото нижче. За символічну ціну можна власноруч заготовити дрова на схилах гнідинської “гори”. За додатковою інформацією звертайтесь у Вишеньківське лісництво.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support