English English Українська Українська

НЕБЕЗПЕЧНИЙ ВІРУС!

Золочівської сільської ради


НЕБЕЗПЕЧНИЙ ВІРУС!

Дата публікації: 16.03.2020

Шановні односельці! В зв’язку стрімким поширенням вірусного захворювання COVID-19 як за межами України та і в середині країни просимо, дотримуватись загальновідомих простих правил:
• Зміцнюйте імунітет та слідкуйте за самопочуттям
• Вчасно звертайтеся до лікаря
• Мийте часто руки з милом упродовж 20-ти секунд (або користуйтесь атисептиком зі вмістом спирту 60-80%)
• Уникайте контакту з людьми із симптомами ГРВІ
• Термічно обробляйте продукти
• Уникайте дотиків до свого обличчя.
Кабінетом Міністрів України вирішено ввести обмеження на проведення масових заходів, у яких запланована участь 200 та більше осіб. Діє карантин в навчальних закладах від 12 березня до 3 квітня. Поясніть своїм дітям, що карантин – це не канікули і краще пересидіти небезпеку вдова.
Закликаємо вас, потурбуватися про свої родичів похилого віку. Зараз настає період оплати комунальних послуг, а це завжди велике скупчення людей, тому запропонуйте пенсіонерам оплатити їх квитанції дистанційно, скориставшись електронним банкінгом.
А головне, не створюйте паніку та не займайтесь самолікуванням. Не довіряйте всій інформації, що публікується в соціальних мережах, не купуйте неперевірені тест-системи та медичні препарати. Не скуповуйте бездумно продукти в магазинах.
Якщо ви почуваєте себе зле, ви були в контакті з хворими людьми, що повернулись в Україну з закордону, у вас висока температура, сухий кашель та задишка, викликайте лікаря додому.
Адаменко Григорій Йосипович +38067 686 06 24
Прилипко Наталія Володимирівна +38096 578-92-73
Нагорний Сергій Миколайович +38063 799- 04 -24
За інформацією директора КНП Бориспільського районного центру первинної медико-санітарної допомоги Ільчишиної Анни Михайлівни в суботу було закуплено спеціальні костюми (комбінезони, окуляри, респіратори, рукавички та інше) для лікарів сільських амбулаторій Бориспільського району, які вони можуть отримати в будь-який час та використовувати в разі підозри на зараження пацієнтів COVID-19. Медичними масками, рукавичками та дезінфекторами сільська амбулаторія забезпечена.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support