English English Українська Українська

Привітання з Днем рятувальника!

Золочівської сільської ради


Привітання з Днем рятувальника!

Дата публікації: 17.09.2020

17 вересня Працівники аварійно-рятувальних служб відзначають професійне свято. Вперше День рятувальника в Україні відзначали в 2008 році. Цього дня вітають працівники: аварійно-рятувальних служб, пожежної охорони, інших спеціальних формувань, а також громадяни, які брали участь в ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, та захищали життя і здоров’я людей.
Праця рятівників – це подвиг людей цих небезпечних професій. Людей, вольових, мужніх, сильних духом, котрі щодня свідомо ризикують життям заради спокою та безпеки оточуючих. Ці герої завжди готові якнайшвидше допомогти тим, хто найбільше цього потребує. Віримо, що не дивлячись ні на що, ви ще багато років віддано і сумлінно служитимете обраній справі. Зичимо Вам здоров`я, добробуту у родинах, сил та енергії для подальших успіхів у вашій небезпечній та відповідальній роботі.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support