English English Українська Українська

Ухвалено Порядок передачі оперативної інформації про хід голосування на місцевих виборах

Золочівської сільської ради


Ухвалено Порядок передачі оперативної інформації про хід голосування на місцевих виборах

Дата публікації: 20.10.2020

Комісія затвердила Порядок передачі територіальним виборчим комісіям та Центральній виборчій комісії оперативної інформації про хід голосування в день голосування та день повторного голосування на місцевих виборах.

Порядок визначає процедуру подання дільничними виборчими комісіями до відповідних територіальних виборчих комісій з місцевих виборів, які організовуються та проводяться на цій виборчій дільниці, такої оперативної інформації, а також передачі цієї інформації до ЦВК.

Документом визначено види оперативної інформації, терміни її подання та рівні територіальних виборчих комісій, до яких передається оперативна інформація.

Зокрема, в день голосування ДВК передає відповідній міській (міста без районного поділу), районній у місті, сільській, селищній виборчій комісії будь-якими засобами зв’язку, зокрема телефоном, факсимільним зв’язком, електронною поштою, оперативну інформацію тричі. А саме, не пізніше 8 години 30 хвилин, 13 години 30 хвилин та 20 години 30 хвилин. Окрім того, інформація про події, що перешкоджають проведенню голосування на виборчій дільниці, передається невідкладно упродовж дня голосування.

Орган ведення Державного реєстру виборців після отримання від вказаних виборчих комісій оперативної інформації узагальнює її стосовно всіх територіальних виборчих комісій, з якими він взаємодіє, та передає засобами АІТС “Державний реєстр виборців” Центральній виборчій комісії.

https://act.cvk.gov.ua/acts/pro-poryadok-peredachi-teritorialnim-viborchim-komisiyam-ta-tsentralniy-viborchiy-komisii-operativnoi-informatsii-pro-hid-golosuvannya-v-den-golosuvannya-ta-den-povtornogo-golosuvannya-na-mistsevih.html
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support