English English Українська Українська

Дистанційне навчання до 09.04.2021 учнів Вишенської ЗОШ І-ІІІ ступенів

Золочівської сільської ради


Дистанційне навчання до 09.04.2021 учнів Вишенської ЗОШ І-ІІІ ступенів

Дата публікації: 02.04.2021

На виконання вимог Протоколу №8 позачергового засідання Київської обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яка діє при КОДА, від 02.04.2021 року «Про вжиття невідкладних заходів із запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», зважаючи на те, що станом на 02.04.2021 року на території Золочівської громади лабораторно підтверджено 39 випадків коронавірусної хвороби (COVID-19); що 33 % учнів 1-4 класів Вишенської ЗОШ І-ІІІ ступенів останніми днями не відвідували заняття; що хворі на COVID-19 вісім співробітників цієї школи, а чотири молодших класи закриті на самоізоляцію, Комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при виконавчому комітеті Золочівської сільської ради ВИРІШИЛА:

1. З метою збереження здоров’я учасників навчального-виховного процесу та для запобігання поширенню короновірусної хвороби в період із 05 до 09 квітня 2021 року перевести учнів 1-4 класів Вишенської ЗОШ І-ІІІ ступенів на дистанційну форму навчання.

2. Рекомендувати перевізнику (ТОВ «Автосервіс»)не змінювати графік руху громадського транспорту (автобусний маршрут № 753). При цьому наповнюваність автобусів не повинна перевищувати 50% від кількості пасажирів, передбаченої технічною характеристикою транспортного засобу i визначенної в реєстраційних документах на такий транспортний засіб. Про зміни графіків перевезень завчасно інформувати мешканців Золочівської сільської ради.

3. Рекомендувати керівникам закладів торгівлі, які діють на території Золочівської сільської ради, обслуговування людей похилого віку здійснювати переважно з 10-00 до 12-00.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support