English English Українська Українська

ПОСЛУГИ НАДАННЯ ВІДОМОСТЕЙ З ДЗК

Золочівської сільської ради


Витяг з ДЗК можна отримати в приміщенні ЦНАПу за адресою: с.Гнідин, вул. Нова,1 в день звернення.

з 1 січня 2023 року адміністративний збір за надання відомостей з Державного земельного кадастру становить:

а) за витяг з Державного земельного кадастру про:

 земельну ділянку – 134,2 грн.;

 обмеження у використанні земель – 147,62 грн.;

 землі в межах адміністративно-територіальних одиниць – 161,04 грн.;

 меліоративну мережу, складову частину меліоративної мережі – 134,2 грн.;

б) за довідку, що містить узагальнену інформацію про землі (території) – 161,04 грн.;

в) за викопіювання з картографічної основи Державного земельного кадастру, кадастрової карти (плану) – 80,52 грн.;

г) за копію документа, що створюється під час ведення Державного земельного кадастру, – 80,52 грн.;

 д) за виправлення технічної помилки у відомостях Державного земельного кадастру не з вини органу, що здійснює його ведення, – 26,84 грн. За надання витягу з Державного земельного кадастру про земельну ділянку, що містить відомості Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, додатково сплачується адміністративний збір за надання інформації з цього реєстру:    70 грн. – отримання в паперовій формі; 30 грн. – отримання в електронній формі.

Документи, що необхідно надати для отримання послуги:

1.Заява про надання відомостей з Державного земельного кадастру у формі витягу з Державного земельного кадастру про земельну ділянку з відомостями про речові права на земельну ділянку, їх обтяження, одержаними в порядку інформаційної взаємодії з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, та відомостями про ділянки надр, надані у користування відповідно до спеціальних дозволів на користування надрами та актів про надання гірничих відводів, одержаними в порядку інформаційної взаємодії з Держгеонадрами та Держпраці, та/або посиланням на документи, на підставі яких відомості про обмеження у використанні земель внесені до Державного земельного кадастру, за формою, встановленою Порядком ведення Державного земельного кадастру, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 17 жовтня 2012 р. № 1051.

2.Документ, що підтверджує оплату послуг з надання витягу з Державного земельного кадастру про земельну ділянку (або інформація (реквізити платежу) про сплату збору (внесення плати) в будь-якій формі, надані суб’єктом звернення.

3.Документ, який підтверджує повноваження діяти від імені заявника (у разі подання заяви уповноваженою заявником особою).

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support