English English Українська Українська

«Допомога допомагаючим»

Золочівської сільської ради


«Допомога допомагаючим»

Дата публікації: 02.08.2023

ГО «Вектор прав людини» запрошує до участі у поглибленій тренінговій програмі «Допомога допомагаючим» для спеціалістів та спеціалісток, які надають правову, психологічну та психосоціальну допомогу потерпілим від війни рф проти України. (https://hrvector.org/podiyi/23-07-19-programa)

Програма складається з:

  • чотирьох онлайнових тренінгів, які включатимуть теоретичні та практичні складові;
  • чотирьох групових сесій рефлексії практики та взаємодопомоги для розгляду ваших кейсів;
  • однієї публікації про надання правової, психологічної та психосоціальної допомогипотерпілим від війни рф проти України, до якої учасники(-ці) Програми можуть подати свій практичний кейс;
  • двох зустрічей та конференції з представниками(-цями) інших допомагаючих професій для напрацювання кроссекторальних моделей допомоги.

Для кого підготовлена Програма?
До участі запрошуються практикуючі психологи(-гині), психотерапевти(-ки), соціальні працівники(-ці), спеціалісти(-ки) інших допомагаючих професій, які надають психологічну і психосоціальну допомогу та спеціалісти(-ки), які надають правову допомогу потерпілим від війни рф проти України: адвокати(-ки), юристи(-ки), медіатори(-ки) державних та недержавних проєктів та ліній допомоги, зокрема системи БПД, органів місцевого самоврядування та центральних та місцевих органів державної влади, приватних юридичних кампаній, індивідуальної практики, громадських організацій. Під час заходів учасники(-ці) представлятимуть поточні кейси зі своєї практики.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support