English English Українська Українська

«Довга Доба»: у Києві відбувся показ документального фільму про початок повномасштабного вторгнення

Золочівської сільської ради


«Довга Доба»: у Києві відбувся показ документального фільму про початок повномасштабного вторгнення

Дата публікації: 07.12.2023

У День Гідності та Свободи пройшов допрем’єрний показ стрічки, над якою працював режисер Alan Badoev спільно з каналом 1+1. У заході взяв участь т.в.о. Міністра культури та інформаційної політики Ростислав Карандєєв.

▪

Фільм є хронікою перших місяців повномасштабної війни які відтворено через особисті історії українців. Він містить майже 200 годин відеоматеріалів, а на його розробку пішло 1,5 року.

💬

«Кінематограф є потужним інструментом, який передає наші емоції та думки, фіксує події. «Довга доба» не просто є документальним свідченням початку повномасштабної війни, він залишить у національній памʼяті трагічні епізоди нашої історії, які більше ніколи не мають повторитися», — зауважив т.в.о. Міністра.

📆

Прем’єра у кінотеатрах відбудеться незабаром, після чого стрічку покажуть на телеканалі «1+1 Україна».Детальніше

🔗

https://mcip.gov.ua/…/dovga-doba-v-kyyevi-vidbuvsya…/Фільм створено за підтримки Офіс Президента України та Державного агентства України з питань кіно спільно з Національний музей історії України у Другій світовій війні. Офіційна стор..

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support