English English Українська Українська

Як запускати цифрові проєкти: новий освітній серіал на Дія.Освіта

Золочівської сільської ради


Як запускати цифрові проєкти: новий освітній серіал на Дія.Освіта

Дата публікації: 22.05.2024

«Побудова найзручнішої цифрової держави у світі є нашим пріоритетом. Ми бачимо успіхи заступників із цифровізації — CDTO — на національному та регіональному рівнях і хочемо збільшити кількість таких спеціалістів на місцях.

Саме тому ініціювали створення освітнього серіалу, що ознайомить з логікою створення та масштабування цифрових проєктів. Раді поділитися досвідом Дії, що протягом чотирьох років діяльності Мінцифри стала екосистемою проєктів і є найуспішнішим ІТ-стартапом, яким сьогодні користується майже 20 млн українців», — зазначила заступник Міністра цифрової трансформації з питань європейської інтеграції Валерія Іонан.

Серіал містить 11 епізодів, кожен з яких присвячений окремому етапу реалізації проєкту з цифровізації.

Серед ключових тем:

● планування цифрової трансформації,

● нормативно-правове забезпечення,

● реінжиніринг сервісів,

● UI/UX-дизайн,

● підтримка користувачів,

● комунікаційні кампанії для цифрових продуктів. Дивіться освітній серіал за посиланням —

https://osvita.diia.gov.ua/courses/digitalisation-in-public-sector

Освітній серіал створено з ініціативи Міністерства цифрової трансформації України для платформи Дія.Освіта, за підтримки Уряду Японії в межах проєкту «Цифрові, інклюзивні, доступні: підтримка цифровізації державних послуг в Україні» (Проєкт підтримки Дія), що реалізується Програмою розвитку ООН в Україні за фінансової підтримки Швеції.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support