English English Українська Українська

У КИЇВСЬКІЙ ОВА ПРОВЕЛИ НАРАДУ ЩОДО БУДІВНИЦТВА ПРИВАТНИХ БУДИНКІВ ВІДПОВІДНО ДО ОБЛАСНОЇ ПРОГРАМИ

Золочівської сільської ради


У КИЇВСЬКІЙ ОВА ПРОВЕЛИ НАРАДУ ЩОДО БУДІВНИЦТВА ПРИВАТНИХ БУДИНКІВ ВІДПОВІДНО ДО ОБЛАСНОЇ ПРОГРАМИ

Дата публікації: 28.05.2024

У Київській ОДА відбулась чергова нарада з підрядниками, які будують приватні будинки на місці зруйнованих відповідно до обласної програми. Серед учасників також були представники Київської філії ТОВ «Газорозподільні мережі України», ПрАТ ДТЕК «Київські регіональні електромережі» та профільних департаментів КОДА. Нарада відбулась під головуванням першого заступника голови КОДА Миколи Бойка.

Під час засідання учасники обговорили проблемні питання по кожному об’єкту окремо. Зокрема поспілкувалися щодо дотримання графіків будівництва та здачі в експлуатацію об’єктів, що перебувають на етапі завершення. Окремо розглянули питання коригування проєктно-кошторисної документації там, де це необхідно. 

Серед розповсюджених питань — підключення газо- та електропостачання до об’єктів, встановлення лічильників. Також найпоширеніша проблематика —  замала кількість робітників на будівництві. Це призводить до затягування термінів виконання робіт.

«Ми розуміємо всі виклики, які стоять перед нами сьогодні. Але всі ми працюємо і живемо в умовах війни. Тому будинки мають бути збудовані та здані в експлуатацію цього року. Київська обласна державна адміністрація завжди відкрита до діалогу та допомагає вирішувати всі проблемні питання. Підрядники мають виконати свої зобов’язання та завершити роботи вчасно», —  зазначив Микола Бойко.

Підрядникам, які мають критичні зауваження щодо недотримання термінів робіт, дали два тижні на виправлення. Якщо будівельники не відреагують на зауваження Київська ОВА буде ініціювати розірвання договорів по таких об’єктах. 

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support