English English Українська Українська

ПОТРІБНІ ПРАЦІВНИКИ – ЗВЕРТАЙТЕСЬ У СЛУЖБУ ЗАЙНЯТОСТІ КИЇВЩИНИ

Золочівської сільської ради


ПОТРІБНІ ПРАЦІВНИКИ – ЗВЕРТАЙТЕСЬ У СЛУЖБУ ЗАЙНЯТОСТІ КИЇВЩИНИ

Дата публікації: 16.06.2024

Якісний підбір та підготовка персоналу – найбільш важлива складова успіху в діяльності будь-якого підприємства, яка дає змогу реалізувати найсміливіші плани та проєкти.
Якщо Вам на постійну чи тимчасову роботу потрібні працівники, які відповідали б необхідним професійним вимогам, то зверніться у місцевий підрозділ Київського обласного центру зайнятості!
Перш за все про Ваші вакансії повідомлять шукачів роботи із відповідною освітою і професійним досвідом:

  • їх буде внесено у всеукраїнську базу вакансій, за бажанням – розміщено на ФБ-сторінці Київського обласного центру зайнятості та місцевих підрозділів ОЦЗ;
  • Ваш консультант поінформує Вас про наявність відповідних фахівців у базі даних служби зайнятості;
  • кар’єрні радники та рекрутери доберуть із числа безробітних осіб і шукачів роботи тих, хто відповідає Вашим вимогам, проведуть ряд заходів для зручної Вам комунікації із претендентами: домовляться про індивідуальну співбесіду, організують міні-ярмарок вакансій або зустріч для усіх, хто зацікавився Вашими пропозиціями роботи;
  • фахівець центру зайнятості проведе підбір потенційних кадрів з використанням сучасних психодіагностичних методик на виявлення професійних, ділових та особистих якостей претендента.
    Фахівці центру зайнятості допоможуть написати оголошення про вакансію та сформувати відповідний звіт, порадять як ефективно провести співбесіду з претендентами, поінформують про норми законодавства у сфері зайнятості.
    Якщо потрібних фахівців немає – під конкретні робочі місця служба зайнятості може організувати професійне навчання безробітних як у закладах освіти та центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості, які мають потужну сучасну матеріально-технічну навчальну базу з найновішим обладнанням та технікою, так і на виробництві, у тому числі за індивідуальною формою, а також стажування безпосередньо на робочому місці.
    Деяким категоріям громадян, які не зареєстровані в центрах зайнятості як безробітні і мають професійно-технічну, фахову передвищу чи вищу освіту, служба зайнятості видає ваучер на оплату навчання (до 27 тис. грн) за однією із 124 професій, спеціальностей сфер ІТ-технологій, будівництва, транспорту, освіти, медицини, сільського господарства, соціального обслуговування та ін.
    Замовити та отримати усі згадані послуги можна безкоштовно у місцевому підрозділі служби зайнятості Київщини.
    Також, отримати компенсації можуть ті роботодавці, які легально працевлаштують різні категорії осіб (у т. ч. ВПО, колишніх воїнів, молодь, осіб з інвалідністю та ін.)!
    Є можливість отримати грантові кошти на створення або розвиток власного бізнесу! Державна служба зайнятості супроводжує реалізацію урядового проєкту єРобота за напрямками “Власна справа” (до 250 тис. грн) і “Грант для ветеранів та їхнього подружжя” (до 1 млн грн). Основна вимога їхнього надання – створення нових робочих місць.

За докладнішою інформацією звертайтесь до Бориспільскої філії Київського обласного центру зайнятості: м. Бориспіль, вул. Глибоцька, буд. 4, тел.: (093)3495080, (04595)47447.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support