English English Українська Українська

Мільйон на проєкт: стартує конкурс фінансування для ГО, які надають послуги ветеранам та їхнім родинам

Золочівської сільської ради


Мільйон на проєкт: стартує конкурс фінансування для ГО, які надають послуги ветеранам та їхнім родинам

Дата публікації: 30.07.2024

24 липня Український ветеранський фонд оголошує старт конкурсу фінансування громадських організацій — Варто: шлях відновлення.

За умовами проєкту, фінансування можуть отримати громадські організації, які надають ветеранам, їхнім родинам, а також сім’ям полеглих захисників і захисниць можливості реабілітації через фізичну активність.

Кошти можна отримати на:

  • облаштування необхідної інфраструктури (центрів з фізичної реабілітації, клубів, секцій) для проведення тренувальних заходів для ветеранів;
  • організацію проведення заходів/тренувань для ветеранів під керівництвом кваліфікованих тренерів, реабілітологів, спрямованих на підвищення їх рухової активності та залучення до активного способу життя;
  • проведення масових заходів (змагань) з фізичної активності для ветеранів, у тому числі ветеранів з видимою і невидимою інвалідністю.

Сума фінансової підтримки, що надається кожному переможцю: від 500 тисяч до мільйона гривень. 

Приймання заявок триватиме з 24 липня до 9 серпня 2024 року, 18:00. Переможців серед проєктів визначатиме незалежна комісія.

Максимальний строк реалізації проєкту — до 12 місяців.

Більше про умови та покрокову інструкцію — на сайті Українського ветеранського фонду:

https://veteranfund.com.ua/contests/varto-shlyakh-vidnovlennya/ Запитання та уточнення щодо поданого аплікаційного пакета надсилайте на пошту uvfprojects@veteranfund.mva.gov.ua з обов’язковим зазначенням теми листа “Конкурс Проєктів “Варто: шлях відновлення” та номера заявки.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support