English English Українська Українська

Безоплатна освіта для партнерок українських військовослужбовців та ветеранів: Projector Foundation оголошує другий набір

Золочівської сільської ради


Безоплатна освіта для партнерок українських військовослужбовців та ветеранів: Projector Foundation оголошує другий набір

Дата публікації: 31.07.2024

Projector Foundation оголошує набір на безоплатне онлайн-навчання у сфері креативних та IT індустрій. Це продовження проєкту, спрямованого на здобуття професійних навичок та підтримку кар’єрних можливостей жінок-партнерок українських військовослужбовців та ветеранів. Нагадаємо, в рамках першої хвилі навчання вже пройшли 118 жінок на шести спеціальностях. Ініціатива реалізується за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні.

Для участі у конкурсі можуть подаватися жінки-партнерки (кохані / дівчата / наречені / дружини) військовослужбовців, ветеранів, військових у полоні, зниклих безвісти або загиблих. Серед інших обов’язкових умов – партнерки мають бути повнолітніми та проживати в Україні.

Податися на навчання, що стартує у вересні, можна за вісьмома напрямами:

Дедлайн подачі заявок: 4 серпня 2024 року (неділя, о 23:00).

На курсах студентки отримають потужну теоретичну базу знань й закріплять набуті навички на практиці. Навчальний процес передбачає роботу над реальними кейсами замовників.

Після успішного завершення курсів студентки матимуть сертифікат та готовий проєкт для портфоліо.

Групи складатимуться лише з партнерок, що поділяють спільний досвід. У кожної студентки буде доступ до спільноти Projector Foundation. Додаткові можливості для учасниць ком’юніті:

  • індивідуальні сесії з психологами;
  • HR підтримка, а саме консультації зі створення резюме та карʼєрного розвитку;
  • менторська підтримка від експертів та експерток на індивідуальних зустрічах.

Також студенткам надається доступ до Projector Library, онлайн-бібліотеки з більш ніж 640 лекціями від експертів з українських та світових компаній, і сервісу LEZO, який допомагає студентам знайти свого потенційного роботодавця, враховуючи навички та потреби обох сторін.

Деталі щодо умов участі та реєстрації можна знайти за посиланням: https://bit.ly/4bHsztY

Projector Foundation– фундація третьої хвилі, що розвиває креативний та інноваційний потенціал України через вільну освіту.

Якщо у вас виникнуть запитання, телефонуйте за номером +380680599081 або пишіть на пошту polinagoch@gmail.com — Поліна Гоч, комунікаційниця Projector Foundation.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support