English English Українська Українська

Тренінги для інститутів громадянського суспільства

Золочівської сільської ради


Тренінги для інститутів громадянського суспільства

Дата публікації: 01.07.2024

З метою підвищення інституційного та організаційного розвитку інститутів громадянського суспільства, Мінветеранів спільно з ІСАР Єднання розпочато серію тренінгів для громадських та благодійних організацій, що здійснюють діяльність у сфері ветеранської політики.

Перший тренінг для ветеранських організацій громадянського суспільства “Складові успішної діяльності ОГС: публічні комунікації” відбудеться 10 липня 2024 року з 11:00 до 17:30 у м. Києві.

Під час роботи тренінгу будуть розглянуті практичні питання щодо розвитку публічних комунікацій інститутів громадянського суспільства, що здійснюють діяльність у сфері ветеранської політики, формування комунікаційних цілей, визначення цільової аудиторії та стейкхолдерів, інструментів, процедур, документів, необхідних для публічних комунікацій, ефективних комунікацій та особливостей комунікацій з органами державної влади.

З учасниками тренінгу працюватиме Ксенія Дітчук – незалежна консультантка, менторка, тренерка, яка має 15 – річний досвід роботи у розробці інформаційних продуктів та управлінні комунікаціями для неурядових організацій.

Реєстрація для участі у тренінгу триватиме до 03.07.2024 за посиланням:

http://surl.li/ckpkmi

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support