English English Українська Українська

Увага! Тренінг «Навчання з написання проєктів для одержання грантів».

Золочівської сільської ради


Увага! Тренінг «Навчання з написання проєктів для одержання грантів».

Дата публікації: 07.07.2023

За ініціативи начальника Київської обласної військової адміністрації Руслана КРАВЧЕНКА у співпраці з ГО «Business Woman Club» та Програмою USAID «Конкурентоспроможна економіка України» на Київщини був проведений перший бізнес-форум «Жіноче лідерство в часи викликів.КИЇВЩИНА», спрямований на утвердження жіночого лідерства та представлення можливостей для розвитку жіночого підприємництва. За результатами Форуму організаторами вирішено було провести Тренінг «Навчання з написання проєктів для одержання грантів», які були анонсовані Програмою USAID «Конкурентоспроможна економіка України». Тренінгу відбудеться о 10:00 год 13 липня 2023 року, в приміщенні Київської обласної державної адміністрації (Київської обласної військової адміністрації), де жіноче підприємництво зможе прокачати свої навички та повчитися грантрайтингу.

Нагадаємо, що підготувати якісну заявку та отримати грант – непросте завдання та потребує уваги та кропіткої роботи, аби перемогти у конкурсі грантів.

Реєстрація для участі в тренінгу за посиланням https://forms.gle/6s7fkXwTwxibQhCV8 .

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support