English English Українська Українська

Увага шахраї!

Золочівської сільської ради


Увага шахраї!

Дата публікації: 02.04.2020
В Київській області є повідомлення про випадки шахрайства з боку невідомих осіб, які представляючись спеціалістами Держпродспоживслужби. Будьте пильні та уважні!

З метою контролю за дотриманням обмежувальних заходів, направлених на недопущення поширення інфекції, спричиненої COVID-19, робочі групи у складі спеціалістів районних управлінь Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області, спільно з представниками органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та Національної поліції, здійснюють комісійні моніторингові перевірки суб’єктів господарювання, діяльність яких пов’язана з реалізацією продуктів харчування, лікарських засобів, предметів медичного призначення та засобів зв’язку.

В той же час є повідомлення про випадки шахрайства з боку невідомих осіб, які представляючись спеціалістами Держпродспоживслужби або іншими членами названої комісії, відвідують потужності суб’єктів господарювання з метою «перевірки» дотримання карантинного режиму. Погрожуючи штрафами за виявлені порушення, псевдоінспектори вимагають неправомірну вигоду для залагодження перевірки.

З огляду на викладене, Головне управління закликає суб’єктів господарювання бути пильними і вимагати від перевіряючих пред’являти службові посвідчення, що посвідчують їх особу та підтверджують їх повноваження!!!

При обгрунтованій підозрі необхідно оперативно повідомляти про факти появи шахраїв на службу 102 Національної поліції та на телефон Головного управління (044) 406-38-13!!!

Будьте пильні та уважні!!!

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support