English English Українська Українська

Кладовища закрито на час дії карантину

Золочівської сільської ради


Кладовища закрито на час дії карантину

Дата публікації: 20.04.2020

На території Київської області прийнято рішення про  закриття кладовищ для відвідування до покращення епідемічної ситуації, окрім потреби проведення поховань.

17 квітня відбулось позачергове засідання Київської обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під керівництвом т. в. о. голови Київської ОДА Василя Володіна.

Присутні підняли питання про закриття для відвідування кладовищ на території міст, селищ та сіл Київської області, окрім проведення поховань відповідно до норм, встановлених на час дії карантину.

З метою забезпечення безпеки і здоров’я громадян, відвернення загрози та запобігання поширенню коронавірусної хвороби COVID-19 члени комісії вирішили негайно та до покращення епідемічної ситуації закрити для відвідування кладовища на території  Київщини, окрім проведення поховань.

«У звязку з ускладненням епідеміологічної ситуації щодо захворюваності ми прийняли рішення закрити для відвідування кладовища на території області, окрім проведення поховань відповідно до встановлених норм. В населених пунктах необхідно негайно запроваджувати додаткові обмежувальні протиепідемічні заходи”, – сказав Василь Володін.

Крім того, за результатами  обговорень очільник Київської облдержадміністрації надав відповідні доручення управлінню культури, національностей та релігій КОДА, головам райдержадміністрацій, сільським, селищним, міським головам та головам ОТГ.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support