English English Українська Українська

Привітання з Днем Перемоги!

Золочівської сільської ради


Привітання з Днем Перемоги!

Дата публікації: 09.05.2020

З кожним роком все більше віддаляються від нас страшні та криваві роки Другої світової війни… Війни, яку вважають однієї з найжорстокіших у світі. 8 і 9 травня ми з шаною та смутком згадуємо ті події, тих людей завдяки яким зараз можемо жити та працювати…
Учасники тієї страшної війни, які виявили небачену стійкість і мужність, щоб існувала наша держава і нові покоління її громадян, – і сьогодні серед нас. Та, на жаль, з кожним роком їх – «живих сторінок історії» все менше. Колись настане той час і останній солдат Другої світової покине наш світ, тоді у вічність відійде ціле покоління, ціла епоха… Саме тому, допоки маємо таку можливість, ми повинні віддавати повагу, шану та тепло наших сердець дорогим ветеранам.
В Гнідині серед живих залишились всього два ветерани та чотири вдови Великої Вітчизняної війни, а саме: Задорожний Володимир Олексійович, Дралов Іван Павлович, Брагинець Марія Ісаківна, Кошарна Марія Леонтіївна, Салівон Ганна Іванівна, Семенко Анастасія Семенівна.
Тож, віддаючи данину глибокої поваги і вдячності колишнім фронтовикам і трудівникам тилу, котрі мешкають в нашому селі, бажаємо їм здоров’я і довгих років життя. Дякуємо Вам за подвиг!
Світла пам’ять тим, хто відійшов у вічність та не дочекався 75-річниці Великої Перемоги !

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support