English English Українська Українська

Київщина в “червоній зоні!

Золочівської сільської ради


Київщина в “червоній зоні!

Дата публікації: 23.03.2021
?

Київщина знаходиться в “червоній” зоні епідемічної небезпеки. Причина – критична ситуація з поширенням коронавірусу.

?

У зв’язку з цим на підставі рішення Державної комісії з питань ТЕБ і НС в нашій області запроваджуються обмежувальні протиепідемічні заходи, встановлені Урядом для “червоної” зони.

?

Детальніше про всі обмеження ви зможете дізнатись на сайті Київської ОДА: https://bit.ly/3f2elKy.

✅

Що важливо: на рівні Київської обласної комісії з питань ТЕБ і НС ми прийняли рішення не зупиняти роботу громадського транспорту.

‼

Проте регулярні та нерегулярні перевезення пасажирів у автомобільному та залізничному транспорті, а також тролейбусах в межах нашого регіону можуть здійснюватись виключно в кількості 50 % місць для сидіння.

?

Усі посилені обмеження діятимуть на Київщині до прийняття Державною комісією з питань ТЕБ і НС відповідного рішення про скасування “червоного” рівня епідемічної небезпеки.

‼

Закликаю жителів області з розумінням і ретельністю ставитись до всіх протиепідемічних норм. Від відповідальності кожного з нас залежить, як швидко ми зможемо вийти з критичної зони.Бережіть себе та своїх рідних!

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support