English English Українська Українська

Уже 20: на Київщині збільшили кількість відділень “Укрпошти”, де літні люди можуть вакцинуватись від COVID-19

Золочівської сільської ради


Уже 20: на Київщині збільшили кількість відділень “Укрпошти”, де літні люди можуть вакцинуватись від COVID-19

Дата публікації: 08.10.2021

На Київщині збільшили кількість відділень «Укрпошти», де люди похилого віку можуть імунізуватись від коронавірусу. Мобільні бригади працюватимуть у 20-ти різних громадах сьогодні, у суботу, 9 жовтня, а також наступного понеділка, 11 жовтня.

Про це зазначив очільник Київської обласної державної адміністрації Василь Володін.

«Відсьогодні паралельно 20 відділень «Укрпошти» в нашому регіоні долучились до проведення вакцинальної кампанії. Усі вони розташовуються у різних громадах. Завдяки цьому зможемо надати можливість отримати щеплення проти коронавірусу якомога більшій кількості наших пенсіонерів. Для них це особливо важливо, тому що вони знаходяться в зоні ризику. А ситуація з поширенням епідемії в нас починає набирати обертів. Лише за минулу добу маємо понад пів тисячі нових інфікувань і дев’ять смертей. Тому потурбуватись про своє здоров’я вкрай важливо зараз усім нашим жителям», – уточнив Василь Володін.

Адреси відділень “Укрпошти”, де можна буде вакцинуватись 8, 9 і 11 жовтня

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support