English English Українська Українська

В УКРАЇНІ ЗАПУСТИЛИ ТЕЛЕГРАМ-БОТ “ДИТИНА НЕ САМА”

Золочівської сільської ради


В УКРАЇНІ ЗАПУСТИЛИ ТЕЛЕГРАМ-БОТ “ДИТИНА НЕ САМА”

Дата публікації: 19.05.2022

Офіс Президента України спільно з ЮНІСЕФ та Міністерством соціальної політики України створили Telegram-бот «Дитина не сама». За його допомогою можна сповістити уповноважені органи про бажання тимчасово прихистити дитину, яка залишилась без батьківського піклування, у своїй сім’ї.

З 16 по 18 травня 2022 року Служба у справах дітей та сім’ї Київської обласної військової адміністрації спільно з БО «Партнерство «Кожній дитині» та Київським обласним центром соціальних служб у рамках проєкту ЮНІСЕФ «Моніторинг потреб та підтримка дітей в умовах воєнного стану» провели цикл лекцій з метою надання методичної допомоги сім’ям, які готові тимчасово влаштувати до себе дітей.

Зазначимо, що всі небайдужі жителі Київської області, які зареєструвались у чат-боті, мають змогу пройти навчання, щоб підготуватися до тимчасового влаштування дитини до своєї родини на період воєнних дій в Україні.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support