English English Українська Українська

До уваги учасників освітнього процесу!!!

Золочівської сільської ради


До уваги учасників освітнього процесу!!!

Дата публікації: 31.05.2022

Після початку повномасштабного вторгнення Росії на територію України заклади дошкільної освіти відповідно до рекомендації Міністерства освіти і науки України в умовах воєнного часу призупинили роботу. На жаль, безпекова ситуація в регіоні не дозволяє відновити роботу закладів дошкільної освіти у звичайному форматі.

?️

За погодженням з Бориспільською районною військовою адміністрацією, з 1 червня 2022 року заклади дошкільної освіти Золочівської сільської ради – Гнідинський ЗДО «Веселка» та Вишеньківський ЗДО «Вишенька», відновлюють освітній процес у дистанційному форматі.

?️

Працюватимуть заклади освіти з дотриманням вимог безпеки під час воєнного стану та враховуючи особливості дітей дошкільного віку.

?️

У разі оголошення повітряної тривоги освітній процес буде призупинено і відновлено після оголошення відбою повітряної тривоги

?️

Педагогічні працівники закладів дошкільної освіти заздалегідь нададуть інформацію стосовно організації освітнього процесу в дистанційному форматі у батьківські групи, будуть задіяні різні варіанти засобів комунікації, як синхронне так і асинхронне дистанційне навчання для якомога більшого залучення діток.

З 01 червня 2022 року відновлюється робота гуртків, секцій та інших позашкільних занять у очній та змішаній формі у закладах загальної середньої освіти Золочівської сільської ради, де обладнані підвальні приміщення, які будуть використовуватися як укриття, а саме:

?️

Опорному навчальному закладі «Вишенський навчально-виховний комплекс «загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дитячий садок» Золочівської сільської ради;

?️

Гнідинській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів імені Петра Яцика Бориспільського району Київської області

?

Дякуємо працівникам закладів освіти за їхню позицію, за те, що тримають оборону на своєму фронті

?

МИР ОБОВ’ЯЗКОВО НАСТАНЕ !

?
??
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support