English English Українська Українська

День молоді в Золочівській ОТГ.

Золочівської сільської ради


День молоді в Золочівській ОТГ.

Дата публікації: 28.06.2022
?

25 та 26 червня 2022 року в нашій громаді були проведені благодійні спортивні заходи під гаслом «Разом до перемоги», присвячені Дню Молоді та Дню Конституції України організовані Відділом освіти, культури та спорту Золочівської сільської ради.

⚽️

Відбулися товариські зустрічі з футболу серед різних вікових груп . До нас завітали гості з міста Борисполя, футбольна команда «Терратек», яка зіграла два поєдинки з нашою місцевою командою СК «Данапріс»! Дітки добре пограли , усі гравці отримали медалі, всім командам вручили кубки та усі разом, смачненько поласували морозивом !

?

Провели змагання з пляжного волейболу та футболу . Серед дорослих команд Золочівської ОТГ, приймали участь збірна Вишеньок , збірна Гнідина , збірна молоді та збірна батьків СК «Данапріс»! Перемогу здобула команда з села Вишеньки! Також усі дорослі були нагороджені медалями , краща команда отримала – Кубок Золочівської ОТГ «Разом до перемоги»!

?

Також, на території Гнідинської ЗОШ І-ІІІ ст. імені Петра Яцика, пройшов турнір з волейболу серед чоловіків, жінок та мікс ! Усім учасникам волейбольного турніру вручили медалі і звісно найкращі волейболісти та волейболістки отримали кубки!

?

Під час змагань був встановлений кошик для збору коштів для хлопців з нашої громади , що служать в Збройних силах України! Зібрані кошти будуть передані волонтерам на потреби ЗСУ !Дякуємо ЗСУ! Дякуємо за Україну !

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support