English English Українська Українська

НАМІТИЛИ ЗАВДАННЯ НА ТИЖДЕНЬ

Золочівської сільської ради


НАМІТИЛИ ЗАВДАННЯ НА ТИЖДЕНЬ

Дата публікації: 12.07.2022

Нинішній робочий тиждень в Золочівській сільській раді традиційно розпочався діловою нарадою.На нараді були підбиті підсумки роботи підпорядкованих місцевому органу самоврядування структур за минулий тиждень та розглянуті інші актуальні питання життя громади.

?

Найперше спробували розібратися з проблемою вивезення будівельного сміття. Учасники наради наголосили, що не всі приватні надавачі цієї послуги працюють у рамках діючого законодавства. Тому закликаємо громадян звернути на це особливу увагу! Нині комунальне підприємство «Гнідинкомунсервіс» розробляє механізм збору сортованого будівельногоо сміття на території нашої громади, частина якого (цегла, бетонні відходи) може піти на підсипку доріг;

?

Також обговорили питання щодо закупівлі послуг, спрямованих на ямковий ремонт асфальтового покриття вулиць Золочівської громади.

?

За дорученням сільського голови сектором «ЦНАП» вживаються заходи щодо впровадження надання послуг дозвільного характеру (повідомлення про початок виконання будівельних робіт, декларації про введення в експлуатацію об’єктів класу не вище СС1), тому сподіваємось незабаром ця послуга стане доступною для всіх забудовників Золочівскої громади;

?

Освітяни доповіли про початок ремонтних робіт у бомбосховищі в приміщенні ОНЗ Вишенського НВК I-III ступенів. Обговорили можливість облаштування бомбосховища для дитячого садочка та про виділення коштів для закупівлі фарби. Для облаштування укриття Гнідинської ЗОШ I-III ступенів імені Петра Яцика готується проектна документація.

?

Сектор з медичного забезпечення планує найближчим часом організувати та провести тренінг для цивільних громадян із надання первинної медичної допомоги у надзвичайних ситуаціях в умовах бойових дій. Також сільська рада взяла на контроль питання встановлення газового лічильника для Гнідинської медамбулаторії.

?

Старостинський округ села Вишеньки звітував про хід реконструкції ринкової площі. Після наради голова Золочівської сільської ради Олександр Лазаренко особисто перевірив стан виконаних там робіт.За результатами наради були зроблені зауваження та дані відповідні доручення відповідальним особам на поточний тиждень.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support