English English Українська Українська

ОЛЕКСІЙ КУЛЕБА: ІЗ РЕЗЕРВНОГО ФОНДУ ОБЛАСНОГО БЮДЖЕТУ ВИДІЛЕНО МАЙЖЕ 145 МІЛЬЙОНІВ ГРИВЕНЬ НА ПОДОЛАННЯ НАСЛІДКІВ ВІЙНИ ТА ВІДНОВЛЕННЯ РЕГІОНУ

Золочівської сільської ради


ОЛЕКСІЙ КУЛЕБА: ІЗ РЕЗЕРВНОГО ФОНДУ ОБЛАСНОГО БЮДЖЕТУ ВИДІЛЕНО МАЙЖЕ 145 МІЛЬЙОНІВ ГРИВЕНЬ НА ПОДОЛАННЯ НАСЛІДКІВ ВІЙНИ ТА ВІДНОВЛЕННЯ РЕГІОНУ

Дата публікації: 19.08.2022

До обласного бюджету внесено зміни – майже 145 млн грн будуть спрямовані на подолання наслідків війни та відновлення Київщини. Це необхідно задля того, аби підвищити ефективність запущених процесів у громадах. Про це повідомив голова Київської ОВА Олексій Кулеба у своєму відеозверненні.

«Ці кошти будуть використані на територіальну оборону, підготовку до зими, розвиток інфраструктури та ремонт доріг на критичних ділянках», – зазначив Олексій Кулеба.

Зі 145 мільйонів, 100 млн виділено на утримання та розвиток автомобільних доріг, а також відповідної інфраструктури; 2 млн грн – на роботу територіальної оборони та інші заходи, пов’язані з військовою агресією російської федерації проти України.

Олексій Кулеба зазначив, що для підготовки до опалювального сезону: 6 698 500 грн отримає Бородянська громада, майже 19 700 000 гривень – Васильківська, близько 12 902 425 грн – Димерська.

Крім того, для ліквідації наслідків бойових дій та відновлення інфраструктури населених пунктів 600 тис. грн виділено Бородянській громаді, більше 2 326 800 грн – Димерській громаді та 255 600 грн – Поліській територіальній громаді.

«Ми прагнемо якомога швидше вирішити проблемні питання людей, повернути комфорт у наші міста та селища, а жителів Київщини – до рідних домівок. Враховуючи масштаби руйнувань у нашому регіоні, це потребує значних зусиль. Проте разом ми впораємось», – підсумував Олексій Кулеба.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support