English English Українська Українська

ХРОНІКИ ЩОНЕДІЛЬНОЇ НАРАДИ

Золочівської сільської ради


ХРОНІКИ ЩОНЕДІЛЬНОЇ НАРАДИ

Дата публікації: 22.08.2022

?

За результатами численних звернень сільської ради, нарешті розпочався ямковий ремонт дороги О100407 «Гнідин-Вишеньки-Петропавлівське», що перебуває на балансі та обслуговуванні Департаменту регіонального розвитку КОВА. На жаль, якість ремонту виявилась незадовільною. Тому до балансоутримувача було надіслано клопотання з вимогою забезпечити технічний нагляд за ходом та добротністю ремонтних робіт. До слова, один із жителів нашої громади вже відчув наслідки службової недбалості підрядника і тепер йому доведеться ремонтувати власне авто.

?

Комунальники готуються до Дня Незалежності України. Хоч урочистих заходів цього року не буде, але вся територія громади повинна мати охайний вигляд. Також вони проводять «розслідування»щодо стихійного звалища біля водойми на вулиці Береговій. Попри те, що кожного тижня місцеві мешканці мають можливість утилізувати сміття законним способом, у деяких людей вистачає совісті створювати сміттєзвалище прямо в громадських місцях!

?

Золочівська сільська рада вчасно реагує на скарги та прохання жителів села Петропавлівське. Вже цими днями з узбіччя приберуть бетонні блоки, які заважають руху транспорту та призводять до аварійних ситуацій.

?

Очільниця відділу освіти доповіла про підготовку до нового навчального року. Завершилися процедури закупівлі послуг щодо облаштування бомбосховищ для дитячого садочка в селі Петропавлівське і в селі Гнідин для ДНЗ «Веселка». Також в закладах освіти відбулися чергові навчання з тактичної медицини.

?

Працівники архітектури готують звіт щодо руйнування в березні садових будинків в Осокорках уламками збитої бійцями ППО російської ракети.

?

Завідувачка сектору з охорони здоров’я та медицини повідомила про отримання від волонтерів ліків для тяжко хворих. Їх надійшло в достатній кількості.

?

Інспектор із військового обліку доповіла про формування списків добровольців та мобілізованих, призваних до лав ЗСУ з нашої громади. Варто зазначити, що майже кожного дня місцеві жителі надають нові підтверджуючі документи, тому список збільшується. Збір інформації триває.

?

Служба у Справах дітей та сім’ї повідомляє про отримання гуманітарної допомоги. Нині в наявності є багато різноманітного одягу. Тож внутрішньо переміщені особи, малозабезпечені сім’ї та люди, що перебувають у складних життєвих обставинах, можуть отримати все необхідне в будинку культури села Вишеньки.

?

Останнім часом зросла кількість громадян, які не дотримуються вимог комендантської години. ТомуЗолочівська сільська рада змушена посилити контроль на всій підпорядкованій їй території. Правоохоронні органи та територіальна оборона ретельніше слідкуватимуть, щоб у нічний час на сільських вулицях не перебували люди без спеціальної перепустки. Нагадуємо, що комендантська година триває від 23.00 до 5.00

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support