English English Українська Українська

ОЛЕКСІЙ КУЛЕБА: ДЛЯ ВІДНОВЛЕННЯ ПОШКОДЖЕНИХ ОБ’ЄКТІВ У ГРОМАДИ КИЇВЩИНИ ДОСТАВЛЯЮТЬ БУДІВЕЛЬНІ МАТЕРІАЛИ

Золочівської сільської ради


ОЛЕКСІЙ КУЛЕБА: ДЛЯ ВІДНОВЛЕННЯ ПОШКОДЖЕНИХ ОБ’ЄКТІВ У ГРОМАДИ КИЇВЩИНИ ДОСТАВЛЯЮТЬ БУДІВЕЛЬНІ МАТЕРІАЛИ

Дата публікації: 28.09.2022

Вісімнадцять громад Київської області отримають будівельні матеріали для ремонту пошкоджених об’єктів. Про це повідомив голова Київської ОВА Олексій Кулеба.  

Серед матеріалів, що планують доставити: брезент – понад 430 тисяч м², фанера – майже 45 тисяч м², монтажна піна – 20 тисяч балонів, крім того, молотки, мотузки, цвяхи, обрешітки, планки, ножі, прозорі пластикові листи та інші будматеріали.  

Постачання будівельними матеріалами здійснюється за сприяння Міжнародної організації з міграції. 

«Завдяки спільним зусиллям та партнерській допомозі продовжуємо відновлення інфраструктури на Київщині», — подякував за підтримку партнерам Олексій Кулеба.  

Як повідомлялося раніше, 5 вересня відбулася робоча зустріч заступників голови Київської ОВА Миколи Бойка та Віталія Власюка із представниками Міжнародної організації з міграції щодо допомоги у відновленні об’єктів, пошкоджених внаслідок російської військової агресії. 

Довідково. 

Міжнародна організація з міграції (МОМ) — міжнародна організація в галузі міграції, що тісно співпрацює з урядовими, міжурядовими та неурядовими партнерами. МОМ заснована в 1951 році. На сьогодні до її складу входить 155 країн та 11 країн мають статус спостерігачів. МОМ має представництва в понад 100 країнах світу. 

Діяльність організації спрямована на забезпечення врегульованого та гуманного управління міграцією, міжнародного партнерства у вирішенні міграційних питань, допомоги в пошуку практичних рішень міграційних проблем, а також на надання гуманітарної підтримки мігрантам, які її потребують, включно з біженцями та внутрішньо переміщеними особами.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support