English English Українська Українська

24 ЛИСТОПАДА ВІДБУДЕТЬСЯ ПРЕМ’ЄРА КІНОПРОЕКТУ «ОБЛАСТЬ ГЕРОЇВ»

Золочівської сільської ради


24 ЛИСТОПАДА ВІДБУДЕТЬСЯ ПРЕМ’ЄРА КІНОПРОЕКТУ «ОБЛАСТЬ ГЕРОЇВ»

Дата публікації: 24.10.2022

У кінотеатрах України 24 листопада відбудеться прем’єра українського повнометражного фільму «Область героїв». Фільм створює генеральний продюсер Олексій Комаровський у партнерстві з Київською обласною військовою адміністрацією та за сприяння Держкіно України. 

«Київщина  область героїв. У темні дні для нашого регіону ми побачили світлих безстрашних людей  тих, хто, ризикуючи власним життям, допомагав евакуювати інших, готував їжу для наших бійців і мешканців області, надавав прихисток, пліч-о-пліч із військовими звільняв від ворога наші землі. І про цих героїв повинен знати весь світ. Про них будуть писати книжки та вже знімають фільми», — зазначив голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба. 

Кошти від кінопоказу підуть на закупівлю обігрівачів для дитячих будинків. 

Довідково.

Фільм «Область Героїв» — це перша масштабна кінореконструкція реальних героїчних історій українців. Команда присвятила цей проект усім волонтерам України, які ціною власного життя врятували та продовжують рятувати тисячі життів. У сюжеті фільму — події, що відбувалися під час окупації в Бучі, Ворзелі, Гостомелі, Ірпені та інших містах і селах. 

До фільму «Область Героїв» увійшло декілька реальних історій. У головних ролях — волонтери, які особисто зіграли самі себе. І саме в цьому унікальність цієї кінострічки на основі реальних подій: це кіно без акторів. Саундтреком до фільму «Область Героїв» стали два популярних українських пісні: «Вільні Люди» українського гурту БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ та «Думи» у виконанні Артема Пивоварова та DOROFEEVA.

Виробництво кінокомпанії IdeaFilms у партнерстві з Київською обласною військовою адміністрацією та за сприяння Держкіно України. Режисер-постановник Артур Лерман.

Трейлер фільму тут.

Соціальні мережі проекту: FaceebookInstagram.       

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support