English English Українська Українська

ПРО ПУНКТИ ОБІГРІВУ

Золочівської сільської ради


ПРО ПУНКТИ ОБІГРІВУ

Дата публікації: 17.11.2022

На підставі статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», частини 2 статті 19 Кодексу цивільного захисту України та з метою організації заходів щодо попередження випадків переохолодження людей, надання допомоги населенню у період низьких температур, в першу чергу бездомні та люди, які потрапили в біду, і запобігання можливим наслідкам несприятливих погодних умов зимового періоду, в межах Золочівської територіальної громади визначені та облаштовані 10 пунктів обігріву, які працюватимуть у випадках надзвичайних ситуацій, а саме: чотири у селі Гнідин, п’ять у Вишеньках та один в Петропавлівському.

❄️

Пункти обігріву функціонуватимуть під час зниження температури повітря (до -10°C та нижче), можливого тривалого відключення електроенергії (більш ніж 24 години поспіль) та у випадках тривалого відключення опалення. Майже всі вказані приміщення забезпечені джерелами резервного живлення (генераторами). При технічній можливості буде працювати WI-FI. Відвідувачі зможуть зарядити мобільні телефони, зігрітися, випити гарячого чаю чи кави.

?

Відповідно до розпорядження Київської державної військової адміністрації, з міркувань безпеки, адреси місць розташування пунктів обігріву опубліковувати заборонено. Інформацію щодо функціонування таких об’єктів всі бажаючі зможуть отримати за телефонами:

066 316 91 00 – секретар Золочівської сільської ради Валентина Норець (село Гнідин);

067 740 54 08 – староста села Віталій Пилипчук (село Вишеньки);

066 954 09 77 – директор КП «Акваком сервіс» Валентин Бороденко (село Петропавлівське).

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support