English English Українська Українська

ОЛЕКСІЙ КУЛЕБА: ВАЖЛИВО, ЩОБ ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ ПРАЦЮВАЛИ ЦІЛОДОБОВО ТА МАЛИ МАКСИМАЛЬНЕ ОСНАЩЕННЯ

Золочівської сільської ради


ОЛЕКСІЙ КУЛЕБА: ВАЖЛИВО, ЩОБ ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ ПРАЦЮВАЛИ ЦІЛОДОБОВО ТА МАЛИ МАКСИМАЛЬНЕ ОСНАЩЕННЯ

Дата публікації: 11.01.2023

Голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба відвідав Пункти Незламності на Київщині та перевірив, як вони працюють. Наразі в області облаштовано понад 400 Пунктів Незламності. 

Вони функціонують у школах, садках, сільрадах, меріях, наметах ДСНС. Долучаються до створення Пунктів і підприємці Київщини. Адреси Пунктів Незламності можна знайти на сайті Київської ОВА та на https://nezlamnist.gov.ua/

«Сьогодні в одному з Пунктів у Боярці познайомився з вчителькою української мови та літератури Тетяною Іванівною. Коли у громаді вимкнули світло, вона прийшла в Пункт підготуватися до уроків. Це справді надихає. Це і є незламність українців»– розповів Олексій Кулеба. 

Після робочої поїздки очільник адміністрації наголосив, що важливо, щоб Пункти Незламності працювали цілодобово та мали максимальне оснащення. У першу чергу – генератори задля електрики та опалення, а також звʼязок, теплі речі та їжу. 

Нагадаємо, що Представники Київської обласної військової адміністрації продовжують роботу з обстеження Пунктів Незламності для усунення всіх недоліків. Крім того, кожен відвідувач може залишити зворотний зв’язок щодо роботи пункту, заповнивши спеціальну гугл-форму чи зателефонувавши на «гарячу лінію» Київської ОВА за номером: (044) 363 07 34.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support