English English Українська Українська

Повідомлення про планову діяльність, яка підлягає оцінці впливу на довкілля

Золочівської сільської ради


Повідомлення про планову діяльність, яка підлягає оцінці впливу на довкілля

Дата публікації: 06.03.2023

Розпочато процедуру  громадського обговорення обсягу  досліджень  та рівня деталізації  інформації, що підлягає включенню до звіту з оцінки впливу на довкілля щодо плановї діяльності  ТОВ «КОНЦЕПТ ПОЛІС» «Нове будівництво  бігтофункціонального комплексу житлової та  громадської забудови  та териьорії Золочівської територіальної громади Бориспільського району  Київської області (за межами населеного пункту»  на земельній ділянці  кадастровий номер 3220882600:04:003:0001, реєстраційний номер справи – 20233110415). Тож, на виконання вимог п.3, ст.4 ЗУ «Про оцінку  впливу на довкілля»  публікуємо «Повідомлення про планову діяльність, яка підлягає оцінці впливу на довкілля для доведення інформації до відома мешканців.»

Протягом 20 робочих днів з дня оприлюднення цього повідомлення на офіційному веб-сайті уповноваженого органу громадськість має право надати уповноваженому органу, зазначеному у пункті 15 цього повідомлення, зауваження і пропозиції до планованої діяльності, обсягу досліджень та рівня деталізації інформації, що підлягає включенню до звіту з оцінки впливу на довкілля.

Надаючи такі зауваженні і пропозиції, вкажіть реєстраційний номер справи про оцінку впливу на довкілля планованої діяльності в Єдиному реєстрі з оцінки впливу на довкілля (зазначений на першій сторінці цього повідомлення). Це значно спростить процес реєстрації та розгляду Ваших зауважень і пропозицій.

У разі отримання таких зауважень і пропозицій громадськості вони будуть розміщені в Єдиному реєстрі з оцінки впливу на довкілля та передані суб’єкту господарювання (протягом трьох робочих днів з дня їх отримання). Особи, що надають зауваження і пропозиції, своїм підписом засвідчують свою згоду на обробку їх персональних даних. Суб’єкт господарювання під час підготовки звіту з оцінки впливу на довкілля зобов’язаний врахувати повністю, врахувати частково або обґрунтовано відхилити зауваження і пропозиції громадськості, надані у процесі громадського обговорення обсягу досліджень та рівня деталізації інформації, що підлягає включенню до звіту з оцінки впливу на довкілля. Детальна інформація про це включається до звіту з оцінки впливу на довкілля.

Усі зауваження і пропозиції громадськості до планованої діяльності, обсягу досліджень та рівня деталізації інформації, що підлягає включенню до звіту з оцінки впливу на довкілля, необхідно надсилати до: Департаменту екології та природних ресурсів Київської обласної державної адміністрації за адресою: 01004, м. Київ, вул. Басейна, 1/2А; ел.адреса- dep_eco@koda.gov.ua, тел.: (044) 279-01-58; (044) 234-96-15; директор департаменту – Ткаліч Ганна Іванівна.

https://zolochivskarada.gov.ua/wp-content/uploads/2023/03/Повідомлення-про-плановану-діяльність.pdf

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support