English English Українська Українська

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта (тариф на теплову енергію)

Золочівської сільської ради


Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта (тариф на теплову енергію)

Дата публікації: 13.09.2023

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта

проект рішення Золочівської сільської ради Бориспільського району

«Про встановлення тарифів на теплову енергію, що виробляється на установках з використання альтернативних джерел енергії ТОВ «Бориспільтеплоенерго» для опалення установ, що фінансуються з державного та місцевого бюджету»

Розробник – Золочівська сільська рада

Золочівська сільська рада повідомляє про оприлюднення проекту рішення Золочівської сільської ради «Про встановлення тарифів на теплову енергію, що виробляється на установках з використання альтернативних джерел енергії ТОВ «Бориспільтеплоенерго» для опалення установ, що фінансуються з державного та місцевого бюджету» та аналізу регуляторного впливу (АРВ) цього рішення.

Названі документи будуть оприлюднені на офіційному сайті Золочівської сільської ради з метою одержання зауважень.

Рішення Золочівської сільської ради приймається з метою здійснення регулювання тарифів на послуги з теплопостачання, а також забезпечення підприємства нормальними умовами господарської діяльності.

Пропозиції та зауваження приймаються протягом одного місяця з моменту оприлюднення рішення у письмовому вигляді за адресою: 08340, Київська область, Бориспільський район, с. Гнідин, вул. Нова, 1, тел. 4-12-55, 4-11-60, 4-11-68 (Золочівська сільська рада).

Секретар сільської ради В.М.Норець

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support