English English Українська Українська

Увага! Зміни до порядку надання деяких адміністративних послуг!

Золочівської сільської ради


Увага! Зміни до порядку надання деяких адміністративних послуг!

Дата публікації: 08.01.2024

Відтепер, з метою належного виконання п.24 ПКМ від 30 грудня 2022 р. № 1487 «Про затвердження Порядку організації та ведення військового обліку призовників, військовозобов’язаних та резервістів» та задля неухильного дотримання норм ЗУ «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію»  посадовими та службовими особами Золочівської сільської ради будуть перевірятись факти  взяття заявників, котрі віднесені до категорії  призовників, військовозобов’язаних чи  резервістів на персонально-первинний  військовий  облік  в Золочівській сільській раді під час прийому наступних  заяв:

  • про підтвердження фактичного місця проживання особи;
  • про надання актів обстеження місця проживання особи;
  • про встановлення факту проживання разом з особою з інвалідністю та/або особою, яка потребує стороннього догляду;
  • про надання акту догляду за особою з інвалідністю та/або особою, яка потребує стороннього догляду.

Тож, якщо Ви проживаєте в межах громади без реєстрації місця проживання радимо привести у відповідність свої військово-облікові документи та пройти звірку з відповідним РТЦК.  За більш детальною консультацією ви можете звернутись  до головного спеціаліста з військового обліку Бородкіна Юрія Миколайовича за тел. 095 538 45 88 (с. Вишеньки, вул. Центральна, 79а з понеділка по п’ятницю з 09:00 до 16:00)

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support