English English Українська Українська

Опитування щодо дерегуляції господарської діяльності в рамках урядової ініціативи

Золочівської сільської ради


Опитування щодо дерегуляції господарської діяльності в рамках урядової ініціативи

Дата публікації: 13.02.2024

Із початку 2023 року Уряд України розпочав масовий перегляд регуляторних інструментів для бізнесу.

Мета – максимально спростити дозвільні процедури та полегшити життя підприємцям. Спеціально для цього була створена Міжвідомча робоча група з дерегуляції під керівництвом Першого віце-прем’єр-міністра – Міністра економіки України Юлії Свириденко та Віце-прем’єр-міністра з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій – Міністра цифрової трансформації Михайла Федорова.

В рамках ініціативи Міністерства економіки України з дерегуляції господарської діяльності, Міжвідомча робоча група з питань прискореного перегляду інструментів державного регулювання господарської діяльності проводить опитування, спрямоване на збір даних про вплив регуляторного навантаження на бізнес (дерегуляції господарської діяльності).

Опитування проводиться в рамках проєкту EU4business: SME Policies and Institutions Support (SMEPIS), що реалізується Ecorys у консорціумі з GIZ, BRDO та Civita. Більше детальної інформації на сайті:

https://deregulation.me.gov.ua.

Анкета опитування за посиланням: https://deregulation.online/.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support