English English Українська Українська

Онлайн-опитування роботодавців щодо ринку праці в Україні

Золочівської сільської ради


Онлайн-опитування роботодавців щодо ринку праці в Україні

Дата публікації: 21.02.2024

Міністерство економіки України у партнерстві із Міжнародноюорганізацією з міграції проводить онлайн-опитування роботодавців щодо ринку праці в Україні та становища підприємств.

Опитування роботодавців проводиться з метою визначення поточних та перспективних потреб підприємств у працівниках, затребуваних професіях та навичках, задля проведення аналізу впливу повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну на ринок праці.

Просимо роботодавців громади взяти участь в онлайн-опитуванні, оскільки ваша участь є надважливою.Отримані відповіді дозволять проаналізувати стан підприємств,перспективи галузевого розвитку, затребуваність навичок за професіями, перспективні потреби у професіях та навичках, оцінити можливості та існуючі бар’єри на ринку праці.

Пройти опитування можна за посиланнямhttps://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSexjEFZUYSaIei0xZy7FFu1ODFwhnbAIckuV3DKl0UpBRQYMw/viewform

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support