English English Українська Українська

Анонімне опитування на тему “Жорстоке поводження з тваринами: кримінологічна характеристика, детермінація, запобігання”.

Золочівської сільської ради


Анонімне опитування на тему “Жорстоке поводження з тваринами: кримінологічна характеристика, детермінація, запобігання”.

Дата публікації: 06.03.2024

НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ПРАВОВИХ НАУК УКРАЇНИ НАУКОВО-ДОСЛІДНИЙ ІНСТИТУТ ВИВЧЕННЯ ПРОБЛЕМ ЗЛОЧИННОСТІ ІМЕНІ АКАДЕМІКА В. В. СТАШИСА проводить дослідження на тему “Жорстоке поводження з тваринами: кримінологічна характеристика, детермінація, запобігання”.

Актуальність та важливість досліджуваної теми пояснюються тим, що жорстокість над тваринами є проявом низького рівня моральності та порушення громадського порядку. Зазначені діяння негативно впливають на свідомість людей, сприяють поширенню жорстокості та агресивності серед дітей та молоді. Жорстокість до тварин нерідко переростає й у більш тяжкі насильницькі злочини, у тому числі й проти життя та здоров’я людей. Відповідно до статистичних даних Офісу Генерального прокурора, кількість кримінальних правопорушень, передбачені статтею 299 КК України, збільшується щороку.

Маючи на меті ознайомлення з думкою громадян щодо їхнього ставлення до тварин, а також виявлення причин жорстокого поводження з ними, науково-дослідний інститут вивчення проблем злочинності імені академіка В.В. Сташиса проводить дослідження на тему «Жорстоке поводження з тваринами: кримінологічна характеристика, детермінація, запобігання».

Бажаючі взяти в ньому участь можуть пройти анонімне анкетування за посиланням:

Посилання на анкету у Google формі: https://docs.google.com/forms/d/1w1WcglXRbt4GfsaLcFg2LPF2NfHHtlgo1tLqwMY-NM/edit

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support