English English Українська Українська

На Київщині розвиватимуть медичний туризм

Золочівської сільської ради


На Київщині розвиватимуть медичний туризм

Дата публікації: 07.07.2021

Київська обласна державна адміністрація та громадська спілка «Українська асоціація медичного туризму» уклали меморандум про співпрацю.

Документ 6 липня підписали заступниця голови ОДА Тетяна Щербак і президентка спілки Віолетта Янішевська.

Основна мета підписаного меморандуму – розвиток лікувального та оздоровчого туризму на Київщині, просування туристичного потенціалу регіону, а також розробка успішних туристичних продуктів для області шляхом реалізації спільних проєктів та підтримки ініціатив і діяльності кожної зі сторін.

Відповідно під час наради учасники сфокусувались на напрямах здійснення спільних заходів і втілення ефективних форм співпраці.

За результатами зустрічі Тетяна Щербак резюмувала: «Спільна робота в напрямі медичного туризму матиме безліч переваг для Київщини. І найголовніше, що вони відрізнятимуться комплексним і довготривалим ефектом. Наприклад, ми посилимо потужності нашої сфери охорони здоров’я, зможемо залучити іноземні інвестиції, поповнити обласний бюджет і паралельно створити позитивний імідж нашої області».

Довідково: Українська асоціація медичного туризму – це некомерційна організація, яка вважається найбільшою профільною організацією в країнах Центральної та Східної Європи та на пострадянському просторі.

Асоціація об’єднує українських та іноземних юридичних і фізичних осіб, приватні та державні медичні установи, громадські організації, а також організації, зацікавлені у розвитку медичного туризму. Окрім цього, представники асоціації займаються координацією усіх аспектів в’їзного та виїзного медичного туризму.

Наразі серед партнерів Української асоціації медичного туризму – 15 країн.

Основною метою асоціації є сприяння розвитку медичного туризму. Для реалізації цієї мети вона співпрацює з кращими українськими та закордонними медичними центрами, провайдерами медичного туризму, туристичними та страховими компаніями. А також  активно працює з органами державної влади як в Україні, так і за кордоном. Відтепер налагоджено взаємодію і з Київською облдержадміністрацією.

Повідомляє пресслужба Київською ОДА

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support