English English Українська Українська

РУСЛАН КРАВЧЕНКО: КИЇВЩИНА ДОДАТКОВО СПРЯМУВАЛА ПОНАД 10 МЛН ГРН НА ФОРМУВАННЯ МАТРЕЗЕРВУ НА ВИПАДОК НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ В ЕНЕРГЕТИЦІ

Золочівської сільської ради


РУСЛАН КРАВЧЕНКО: КИЇВЩИНА ДОДАТКОВО СПРЯМУВАЛА ПОНАД 10 МЛН ГРН НА ФОРМУВАННЯ МАТРЕЗЕРВУ НА ВИПАДОК НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ В ЕНЕРГЕТИЦІ

Дата публікації: 12.12.2023

Київщина додатково спрямувала понад 10 млн грн на формування матрезерву для подолання надзвичайних ситуацій в енергетиці. Подбали заздалегідь, щоб мешканці області на довгий час не залишалися без світла та тепла на випадок нових обстрілів чи негоди. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко. 

«Рішенням комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій КОВА створили резерв  матеріально-технічних засобів,які будемо використовувати у разі загрози чи виникнення надзвичайних ситуацій. Формуємо запаси обладнання, запасних частин, насосного устаткування, реагентів тощо. У разі проблем спільно з енергетиками будемо швидко відновлювати постачання електрики, води, подачу тепла, ремонтувати об’єкти паливо-енергетичного сектору», – наголосив Руслан Кравченко. 

Він нагадав, що кожен мешканець Київщини добре памʼятає минулорічну ситуацію: «Без світла та зв’язку. При свічках, з павербанками, в постійному пошуку де б підзарядитися. Ці спогади про минулорічну зиму моторошні для кожного мешканця Київщини».

Тоді внаслідок постійних ракетних атак було зруйноване обладнання на електроенергетичних підстанціях і електричні мережі. І енергетики 24/7 докладали надзусилля, щоб повернути в наші оселі світло та тепло після атак російських окупантів. 

«Діємо на випередження, думаємо про  людей заздалегідь. Попри воєнний стан робимо все, щоб  мешканці області жили в комфортних, гідних умовах», – підкреслив начальник КОВА. 

Руслан Кравченко додав, що у випадку надзвичайної ситуації КОВА допомагатиме енергетикам, щоб усе працювало безперебійно.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support