English English Українська Українська

Воркшоп «Жіноче лідерство та сімейний бізнес у часи викликів»

Золочівської сільської ради


Воркшоп «Жіноче лідерство та сімейний бізнес у часи викликів»

Дата публікації: 04.04.2024

Кожен другий малий бізнес сьогодні в Україні відкриває жінка. Попри війну і невизначеність, жінки-підприємниці продовжують вести бізнес, реалізовувати нові проєкти та пліч-о-пліч з чоловіками виборювати нашу незалежність.

В рамках сприяння розвитку жіночої бізнес спільноти в 2023 році був проведений перший на Київщині жіночий форум, проводились навчання для жінок-підприємниць з написання грантових заявок та вперше серед регіонів країни утворено Раду жінок-підприємниць при Київській обласній державній адміністрації (Київській обласній військовій адміністрації).

В продовження вищезазначеного, 08 квітня 2024 року в місті Києві відбудеться воркшоп «Жіноче лідерство та сімейний бізнес у часи викликів», за підтримки Київської обласної державної адміністрації (Київської обласної військової адміністрації), Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України», бізнес-обʼєднання «Business Woman Club» та Центру підтримки експорту.

Практичний тренінг розроблено спеціально для жінок-підприємниць, щоб надати їм нових знань та навичок для оптимізації бізнес-процесів та підвищення конкурентоспроможності. Учасниці воркшопу матимуть змогу вивчити стратегії та концепції бізнесу, ознайомитися з перспективами штучного інтелекту, а також дізнатися про грантові та експортні можливості для бізнесу.

Програма воркшопу складатиметься з двох частин. Презентаційна сесія на тему «Взаємодія місцевої влади і бізнесу задля розвитку економіки країни» включатиме в себе виступи представників влади та бізнес-сфери. Також планується ярмарка вакансій, де компанії представлять можливості працевлаштування. Під час практичної частини ми зосередимось на обговоренні основ бізнеспланування для отримання інвестицій та грантової підтримки, а також розглянемо податкове законодавство та правовий захист для ведення бізнесу в Україні.

Захід відбудеться в режимі офлайн та онлайн. Участь у заході безкоштовна, але потрібна попередня реєстрація. Враховуючи зазначене запрошуємо 08 квітня 2024 року долучитися до заходу, де ви зможете зустрітися та обмінятися досвідом з іншими підприємницями, послухати натхненні історії успіху, дізнатися про ефективні бізнес-стратегії, грантові програми, соціальну відповідальність та отримати цінні поради від експерток. Реєстрація доступна за посиланням:

http://bit.ly/3vyKtjA

У відповідь надійде лист-запрошення та повна інформація щодо місця проведення

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support