English English Українська Українська

Служба безпеки України застерігає!

Золочівської сільської ради


Служба безпеки України застерігає!

Дата публікації: 09.04.2024

СБУ запустила онлайн-сервіс із пошуку військовополонених і зниклих безвісти в умовах війни

Об’єднаний центр з пошуку та звільнення полонених запровадив швидку форму подачі заяв про зниклих безвісти українців в умовах війни, а також тих, хто потрапив у полон до окупантів.

Тепер є можливість повідомити про обставини зникнення особи через онлайн-форму 

➡️

bit.ly/3BJkZ3v

Тим громадянам, які звернулися до Об’єднаного центру раніше, повторно заповнювати електронну форму не потрібно – надана інформація вже опрацьована.

Відправлені через форму дані є конфіденційними і не потраплять до сторонніх осіб.

Звертаємо увагу, що питання звільнення полонених перебуває у виключній компетенції органів державної влади!

Відтак Служба безпеки України застерігає від шахрайських схем, коли невідомі особи можуть телефонувати та пропонувати «допомогу» у нібито визволенні родичів з полону.

Не надавайте інформацію про полонених і власні персональні дані не уповноваженим організаціям та особам, а також анонімним джерелам. Це може зашкодити нашим захисникам у полоні та ускладнити перебіг переговорного процесу щодо їх звільнення!

Нагадуємо, що за результатами спільної діяльності та реалізації рішень Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими, Об’єднаним центром реалізовано звільнення з полону та повернуто на підконтрольну Уряду України територію 573 особи.

Життя кожного українця – найвища цінність!

https://ssu.gov.ua/obiednanyi-tsentr-z-koordynatsii-poshuku-ta-zvilnennia-viiskovopolonenykh-nezakonno-pozbavlenykh-voli-osib-vnaslidok-ahresii-proty-ukrainy

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support